Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infångat ögonblick!

Vårbäckens sång ljöd
ljus flödade på klarblåa himmel
och kvitter musikens toner
spelade en härlig vårsymfoni
stannade och lyssnade in
alla ljud som strömmade ut
mitt hjärta slog glädjeskutt
nu spirade liv i lust och lite färg
snart skulle naturen helt målas om
vårens dörr var öppnad!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-23 11:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ny dimension!
2015-04-23

  Sofhia Wirström
fint skrivet
varm

2015-04-23

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP