Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska det vara så svårt?

Att ej våga tro
på vardagen och vinden
är bortglömt genast

Jag skulle aldrig tordas
att visa mitt sanna jag




Bunden vers (Tanka) av Bengt H VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 13:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nej men du måste ändå visa det...kom igen nu...klä av dig !
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP