Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas du vet


När jag kysser dig min älskling
märker du då hur min puls höjs
känner du att jag brinner för dig


När du ler mot mig min älskling
märker du då hur min själ dansar tango
känner du hur mitt hjärta skuttar till

När jag ligger i din famn min älskling
märker du då hur lycklig jag är
känner du att jag är trygg hos dig

Jag hoppas det min älskling
För det finns ingen som kan få mig
att känna som du




Fri vers av Lindan
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-02-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan