Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens lava...

Vårbrisets.. svala vind..svalkar min hud..

brännhet efter nattens lidelse..blodet kokar än..

mättad.. bara för nu..elden flammar lätt upp..igen..

passionens lava..flyter i min kropp..

livet börjar åter..nyfödd..

efter varje gång..

efter varje gång..




Fri vers av passionsblomman
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-08 10:11



Bookmark and Share


  Polisen
Jag är ännu inte redo att kommentera denna text. Ska be att få återkomma.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman