Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Den natten

just den där natten

när björkens lila knoppar

spricker ut i en

sky av små ljusgröna blad

vill jag vara nära dej




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-09 09:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-05-27

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt
förmedlat i denna vackra dikt
2013-05-12

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.
2013-05-11

    Dan Myrbeck
Tanka hjälper till att understryka
det innerliga budskapet i din
dikt. Tack!
2013-05-10

  ULJO
Vackert förmedlat
2013-05-10

  Siggesdotter
Det är ett under - lövsprickningens tid - klart du vill vara nära...nära undret :-)
2013-05-10

  Anya VIP
Kärleksvarmt. Vackert när löven slår ut. Så fint målar du här både i text och bild.
2013-05-10

  Chawa VIP
Ett magiskt ögonblick... Fint och kärleksfullt skrivet! Fint foto också!
2013-05-09

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert formulerat, så kärleksfullt!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP