Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett spel för gallerierna..


Facebook bibeln

Facebook är "bibeln" för väldigt många
man längtar törstar hungrar sidorna..
driven av dessa ord
dras man in i denna värld..
en värld bestående av nyfikenhet!
titta på mitt liv berättelser..
kameraögonblick man vill ha bekräftelse på
gärna ord som: va fint va gulligt va sött
va underbart va härligt va snyggt!
"sanningen" får helst inte synas
ytan ska hela tiden glänsa, så andra bländas!
undrar hur det ser ut under...







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-09 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är inte heller med, det är inget att ha.
2013-05-09

  Rozsi.kovacs

mycke bra där fick du säkert många att vakna
2013-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Facebook.
Kommer aldrig att gå med där.
Har heller aldrig varit med där.
Ett enda stort färglagt fängelse.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP