Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får inte glömma alla VÅLDTÄKTER!


Folk är frustrerade och arga!

Problemen BARA ÖKAR
frustrationen är så stor
det sjuder utav ilska
hos folket som här bor!

Man är så trött på VÅLDET
som ökar i vårt land
det eldas alltför mycket
varje dag man hör om brand!

Man är så trött på RÅNEN
det händer varje dag
folk blir attackerade
med sparkar och slag!

Man är så trött på INBROTT
folk knycker överallt!!
laglöshet råder...
i ett Sverige som känns kallt!!





mare




















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 01:36



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra rutet!
2014-07-19

  Bibbi VIP
Ja en bedrövlig utveckling.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP