Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Vita moln

 

Med lätta, fina penseldrag

och himmelen som grund,

du målar mjuka, vita moln

i morgonljusets stund.

Ett vackert skimmer ögat når

som värmer själ och kropp.

Det blir en skön och ljuvlig dag,

en njutning och ett hopp.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-05-10 09:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert målande poesi
2013-05-14

  Bibbi VIP
Oändligt vackert.
2013-05-12

  Chawa VIP
Sanslöst vackert!! Moln är underbara livsformer! Fin bild också :)
2013-05-12

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat.
2013-05-11

  ULJO
Jag blir mållös av ditt sätt att använda pennan
2013-05-10

  walborg
Skönhet i rim och meter och innehåll
2013-05-10

  Siggesdotter
En så lätt och fridfull stämning i din dikt. Och rimmen känns så bra och ligger gott i mun :-)
2013-05-10

  Robert Jonsson VIP
Tyckte speciellt mycket om inledningen i din bildsköna text. Himmelens stafflie där det sprejas ut opastöriserade slöjor som dras ut.
2013-05-10

  Linda CH VIP
En upplyftande och vacker text!
2013-05-10

    Bellissima
Fint positivt flöde i både text och rim
2013-05-10

    ej medlem längre
Med mjuka ord ger du oss en känsla av livsglädje.
2013-05-10

  Angel of love
Favorit start på dagen.
2013-05-10

    ej medlem längre
Jättefint om himlen!
2013-05-10

  Bo Himmelsbåge
En fin lätt akvarell att börja dagen med ... en härlig grund ...!
2013-05-10

  Marianne Räf
Skönt rimmad dikt, som
ger hopp om fin sommar!
2013-05-10

  •AW•
Du målar vackert med ord en behagfull morgonbild
2013-05-10

  Rise Little One
Så fridfullt och lugnt....
2013-05-10

    ej medlem längre
Sjunger mjukt!
2013-05-10

  Lars Hedlin
Så vackert:)
2013-05-10

  Anya VIP
En fin rytm och passande ord och bild. Texten värmer.
2013-05-10

    ej medlem längre
dagens första dikt läser jag o njuter
2013-05-10

  SatansSon VIP
fint rimmat. det är roligt teckna ocfh måla tycdker jag med. bra.
2013-05-10

  Stefan Albrektsson
Vackert. Klingar klassiskt och med vilsamt luftig rytmik.
2013-05-10

  Alva Johnsson VIP

En verklig njutning
att börja dagen så.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP