Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige sverige!

Sverige sverige
du är ett litet land
Sverige sverige
till dig jag äger band
Sverige sverige
ser våldet öka mer
Sverige sverige
ditt antal blir allt fler
Sverige sverige
snart finns du inte kvar
Sverige sverige
jag fina minnen spar..
Sverige sverige
din flagga gul och blå
Sverige sverige
ska ingen ändra på!
Sverige sverige
din skola rasat har
Sverige sverige
minns förr på äldre dar
Sverige sverige
det knakar överallt
Sverige sverige
har blivit mera kallt
Sverige sverige
politiker är blind..
Sverige sverige
det blåser oros vind!






mare





















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-11 15:55



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Ingen vacker bild du målar, men tyvärr stämmer den, så skärpning Sverige!
2013-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet, M-Girl.
Och dessvärre sant.
"Oktober i Fattig-Sverige" (Susanna Alakoski)
"Hård höst" (Bizex-B)
2013-05-12

  ULJO
Sätt musik till denna och den är en klockren hit
2013-05-11

  Bibbi VIP
Suveränt sann och bra.
2013-05-11

    ej medlem längre
Det är verkligen ingen ljus bild av vårt land idag, det liknar mest kris.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP