Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

City of love

Då jag vandrade på de underbara fina gator
Där kärlek och konst leker tillsammans där
Du och jag inte existerar
Där vi kanske bodde för flera hundra år sen
Och var allt för varandra
Allt vi vill nu
Men vågar inte ändra på oskrivna regler
I staden där kärlek känns överallt
Försökte jag glömma dig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och innerlig...
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino