Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojke är lost

Pojken är vilse
Kommer inte loss från sitt huvud, kan inte hitta hem
Slår sönder några lyktor
Och att handen blöder gör inget

Han måste springa
Ondskan jagar honom!
Han måste vara snabbare
Ondskan skriker att han är misslyckad
Och pojken vet att orden är sanna

Han klättrar upp i en ek
Behöver något att tro på
Vill inte tro på Gud
Måste sätta tro på sig själv!
Ondheten står vid ekens rötter och väntar
Han hoppar!
Blundar
Flyga eller falla?




Fri vers (Fri form) av Mian
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-11 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kiitos
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian