Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans kärlek är underbar!

Ute sjunger fåglarna
inne sjunger jag
en lovsång till min Herre
jag tackar för var dag!

I hjärtat tonar melodin
av glädje och av fröjd
ett lugn en frid en vila
jag känner mig så nöjd!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-12 13:33



Bookmark and Share


    Annika J
En fin vårpsalm!
2013-05-13

  ULJO
Tryggt att ha någon att vända sig till
2013-05-12

  Rozsi.kovacs

tryggt o vackert
2013-05-12

    ej medlem längre
Det är fint när man kan sjunga och känna sig nöjd.
2013-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärta är mättat
av Guds välbehag
och njuter den solklara dag


Ett fint vittnesbörd om din Frälsare, M-Girl.
2013-05-12

  Bibbi VIP
Smittande glädje och frid.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP