Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Tacksamheten finner inga ord.
Lyckan värmer varje liten del, själen fylls med ljus, och värme.

Är det över, en ny start.
Du har lämnat mig för en stund, jag tackar dig för det.
Min själs fylls med de varmaste känslor, den djupaste sorgen har lämnat mig.

Sommaren är snart åter på besök, när du nu lämnat mig, om även bara för en stund. Så säger jag farväl till dig nu.
Du har brytit ner mig, gjort mig starkare och du har lärt mig vad tacksamhet är.

Du har tackat för dig själv, lämnat ett djupt avtryck, satt dina spår i mig och andra.

Nu är tiden inne, adjö för denna gång.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila