Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårkanalen

Han är inte någon
vidare våldsam alkoholist
inte nuförtiden

Introvert drinkare! ropar
de från Tegelbruket och
tar sin barrunda
med en klackspark

Driver runt i Europa
letar efter sanningen
Kliver av i en ny stad
en tårkanal i Hamburg
blir en flod som någon
drunknar i
Reser ut
Reser in
kliver sakta
av




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-14 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström