Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungens Holme 98

Väntar
väntar på rätt spår
In mot kungens holme
vi alla kvar

Vi drog näsor
höll partyandan uppe
och solbrännan nere

Ensamhushåll







Fri vers av Mattias Hellström
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-03-15 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström