Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infruset (Iskalla Nu 2)

Motvilligt stopp
frusen vid diket
Ångan Slut
snödrivors lag

Motvillig tvär
frusen fast
Drivmedlet Slut
istidens lag

Hon har så långt kvar
så mycket tid
så mycket plats
att ta sig
fram

Motvilligt faller
fastfrusen i isen
Ångan Slut
snödrivors lag

Oändlig tid
att stanna till
att frysa in
Allt som var
ditt




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-12-04 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström