Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonernas klagan

Hör dem nu igen
Knepigare
svartare
Nu

Kvävande tungt
O-anpassade
brantare
Nu

Dem surrar nu igen
Ihållande brus
Anklagande
Nu

Hör dem nu igen
Missanpassade
dömande
Nu

Passar du in
på mallen
är domen
slutligen
Hård





Fri vers av Mattias Hellström
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-28 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström