Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni 16

Fan va varmt!
sitter trängd i bussen
kryper fram, Uppåt

Vrider och vänder
Bänder och sänder

Tanken fri va varmt det är!
sitter svettas i bussen
kryper fram, Neråt

Pannan svettig mot fönstret, Där gick
hon förbi Igen

Uppåt
Neråt
Hemåt




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-06-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström