Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Känslan Rörstrandsgatan fram
i solnedgången framrusar
mot Någonting Bättre
du vet

Skymtar gestalter på gatan
söker säker mark
In i glam
gatan fram

Liten grupp söker ID
Vasastaden lyser framgång
Jag går ner i
Undergång




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-23 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström