Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskalla Nu

Vindarna
snålare nu
Iskalla utan
vetskap om kläder

Drar den in över viken
Hård och
besynnerlig

Kramar hårt
Din varma barm
sliter av dig
naken

Kall och hård
drabbar du in
övervakar
viken

Det är långt kvar
Nu




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström