Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktobervarning

Du har ingen aning
trots den varning
som slog ner
en vanlig dag
mitt i Oktober

Du följer stigen
djupare in
Följer känslan
likt en förvirrad
irrar du omkring

Staden har somnat
domnat bort
Du håller hårt i
det lilla som finns
kvar

Av dig
Av mig

Flaskan träffar
våt lövad asfalt
Du vänder dig om
för en sista titt
på det som är
kvar

Av dig
Av mig












Fri vers av Mattias Hellström
Läst 263 gånger
Publicerad 2014-10-19 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström