Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak i taget



Ibland vill jag kunna skriva om
Manus av mitt liv
Ändra lite här och där och se vad som händer?
Jag ångrar ingeting
Men allt tar så lång tid i livet
Alla beslut
Alla ändringar
Jag har så lite tålamod
Jag har så mycket på gång
Jag vill så mycket men
Tiden räcker inte till...
En sak i taget
En dröm i taget




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 08:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland blir man frustrerad..bra skaldat vännen! kram
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino