Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU ett STORT misstag!

Hela EU är ett misstag
vårt land har "rasat ner"
i små och stora bitar
snart finns det inte mer..

Dom lovade så mycket
det skulle bli så bra
men lögnen den har visat sig
vill också Sverige ta!

Reglerna dom haglar
för dom styr med järnhand
en otäck ande sveper
över Sveriges lång land..

Europa är på nedgång
Sverige måste ur!!
för så länge vi är medlem
sjungs det moll och inte dur..






mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-15 10:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2013-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Allt som har med frimureriet att göra är ett misstag, eftersom Satan är en lögnare från begynnelsen och han har initierat det hela.
2013-05-15

  Stefan Höglund
Dom har fullständigt blåst det svenska folket, det är vi som får dela fattigdomen med andra fattiga i europa dom rika blir rikare för var dag.
2013-05-15

    ej medlem längre
Absolut, de miljarderna vi betalar till EU skulle vi ha haft till sjukvården så kanske den hade fungerat lite bättre.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP