Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Sverige!

Du har blivit så förändrad
någonting har hänt med dig
mörka krafter vill förstöra
tur att Gud beskyddar mig!






mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-16 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den rättfärdiges boning är en fridshydda.
2013-05-16

  Bibbi VIP
Ja, så tänker jag också.
2013-05-16

    ej medlem längre
Så sant.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP