Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige: UT UR EU!!!


EU vill FÖRBJUDA egenodlad mat!

Snart förbjudet att odla sin egen mat!
Förbjudet ta sticklingar, fröer, sätta potatis!
Endast EU-godkända industriellt framställda fröer
ska få odlas i Europa i fortsättningen!!!
Bryter man mot denna "lag"
kan man få fängelse, eller böter!!!
Mitt Sverige är verkligen på väg att försvinna
mitt fina Sverige håller på sjunka
mitt framför mina ögon...






mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 13:51



Bookmark and Share


  ULJO
Finns inget positivt med ett EU-medlemsskap, vi borde begära utträde med omedelbar verkan
2013-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Det har av en viss person påståtts saker om mig som aldrig belagts.
2013-05-17

  mare VIP
Låter inte alls så konstigt
EU styr Sverige med järnhand!
Tror du att jag hittar på!?!
Nej så klart inte,
gå till Fria Tider och läs
om det behagar..

2013-05-16

  Annie b'larsson VIP
Det låter konstigt. Uppge gärna minst en artikel, där man kan läsa om detta påstående. Man måste kunna belägga det man påstår.
2013-05-16

  Larz Gustafsson VIP
EU är Fjärde Riket. Men vi kan inte vänta oss annat av Satans anhang.
2013-05-16

    ej medlem längre
Då får de nog fullt i fängelserna, såna dumheter kan de behålla för sig själv.
2013-05-16

  Bibbi VIP
Det är så man har svårt att tro att det verkligen är sant.

Sover svensken vid allt?
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP