Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bådar INTE gott!

Framtiden för Sverige
ser inte ljus ut..
problemen bara ökar
verkar inte få ett slut..

EU med sin "power"
försöker ändra på allt
men inte till det bättre
blåser ännu mera kallt..

Har aldrig gillat EU
fick INTE min röst..
nu så ser man "skörden"
känner oro i mitt bröst..





mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 14:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som är frälst har alltid en framtid och ett hopp.
Alla nationer kommer att gå under. Ja, hela jorden.
2013-05-16

    ej medlem längre
Bra!
2013-05-16

  Rozsi.kovacs

Ja det vilar nog en stor oro i mångas bröst..oxå en nej sägare till Eu
det är bara för makt havare deras smutsiga spel... önskar att fler hade
tänkt till innan dom röstade...
2013-05-16

  Bibbi VIP
Jag också:

"känner oro i mitt bröst.. "
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP