Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckliga våldtäktsmän!!!

Äckliga män med äckliga ansikten
jag får gåshud när jag ser på dem!
Deras tro vägleder dem
att ta för sig sexuellt på kvinnor
och på små barn!!!
Nu har dessa 7 "grisar" utnyttjat
ca. 22 barn sexuellt, och även torterat dem
under ca. åtta års tid!!!
Jag säger: Det finns bara ett sätt
att hantera dessa svin,
och det är att hugga av snoppen!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-16 14:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och att hugga av händerna på tjuvar som är återfallsförbrytare.
Folk som försvarar förbrytare är själva svin.

2013-05-16

    ej medlem längre
Håller med dig.
2013-05-16

  Rozsi.kovacs

Det är ohyggligt o hemskt dessa handlingar mot kvinnor o barn..
Men dom kommer inte undan sjuka o störda är dom.. Men kommer
att möta dommedagen då blir det inte lätt..
2013-05-16

  Flicis VIP
Tja, undrar om man inte ska se texten..i sig lite bildligt..för vi är på poeter.se. Och som poet bör man kunna använda bildspråket.
2013-05-16

  Mattias Hammarström
Då har jag inget att invända! Skriv av snoppen på dem bara!
2013-05-16

  mare VIP
Till Mattias:
Jag älskar män! ;)
Denna text handlar
ju om våldtäcktsmän
texten talar!
2013-05-16

  Mattias Hammarström
Jag anar ett mer generellt och ganska obehagligt manshat bakom denna dikt. Känns inte kul. Antar att den är skriven i en känslosam stund.
Stark och angelägen text dock.
2013-05-16

  Bibbi VIP
...eller kemiskt kastrera.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP