Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade penna..

Tack för att du finns
när jag håller dig i min hand
känner jag mig trygg..
när livets känslor samlas på hög
då hjälper du mig att släppa ut dem
jag kommer aldrig släppa taget
om vår fina vänskap
utan vårda dig ömt och kärleksfullt..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-17 11:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-05-17

  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk uppfinning. För att inte tala om språket!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP