Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiat 500 väcker glädje


Viva Italia

Konsumerar Romariket historia

vad som var världen mäktigaste rike

Troligtvis så var Italien obebodd nästan, tills

den befolkades från Slaver, Greker, Perser

dom mystiska Etruskerna & Nord Afrikaner

Krig & våld med nya ideer förenade folket

för att bli några ungdommar i en Fiat 500

Som nu enas av VM 2006 2700 år senare




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-17 13:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så klart, Viva Italia!
Romantiken är detsamma och bästa bland tiderna/Diana.

2013-05-17

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat om En del av Europas historia...
2013-05-17

  SatansSon VIP
van¨n italioen 2006? jomen visst.dët gjorde de. mot idiorten sinedanes skallning....
2013-05-17

  agneta pichler

att tänka i positiva banor
det är mycket bättre..
då blir man glad..

visst varken Mussolini eller Berlusconi
är särskilt bra..

men ska vi bara tänka negativt..

kan vi börja gräva redan nu..
för slutet kan ju vara nära. :)
2013-05-17

  Mats Henricson
Från Mussolini till Berlusconi
kan det bli SÄMRE då, ni ?
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano