Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moi

Jag vågar!!

Se slutet med tårar,
kunna njuta av en början.

Jag kan!!

Rusa genom taggtråd
för att fånga ditt fall.

Jag vill!!

Älska de celler som återger
den enda sanning som finns.

Jag ska!!

Rusa genom dina veners blodfall
och visa hur en skuld bara är en illussion.

Det saknar grund i de hav vi ger oss ut på,
det är förutan vågor som vinden för oss till
den värld som vi kan förstå.

Jag är!!

Alldeles för ensam utan din närvaro.




Prosa av Max Poisé
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-18 10:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj men, underbar!!
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
...men längtan kommer man inte undan...gillar texten...
2013-05-18

  Emme VIP
Precis så! Vemodigt slut som jag
jag själv skriver om. Och
tycker mycket om!
2013-05-18

    ADI Nehlin
Stark, tyckte om
2013-05-18

  Angel of love
Älskade denna, bokmärker direkt!
2013-05-18

    ej medlem längre
Tycker om, mycket!
2013-05-18

  Maj-Lis VIP
Vacker...lite vemodig på slutet
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Tycker om... denna
2013-05-18

  Rise Little One
Starka viljan att följa vad som brinner i sitt hjärta... grunden till livets kärna.
2013-05-18

    Jane S VIP
När modet faller på, bryter viljan igenom. Känns i texten!
2013-05-18

    ej medlem längre

åh så vackert poeterat ..
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé