Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det växer inte alltid rosor ur min mun

hur ska jag förklara
det som regnar inom mig
att det växer, jag är ett växthus

planterade så omsorgsfullt
skötte om
och nu

var är solen
varför är jag ett växthus

där kärleksörter vissnar,
men skuldkänslor
de växer sig störst av alla




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-18 22:17



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härligt vemodig dikt.
2014-05-14

    ej medlem längre
"Det som regnar inom mig,
att det växer, jag är ett växthus".
"Jag är ett växthus"....hur du kan få något så enkelt att låta så vackert. Wow
2014-02-16

  Ronny Berk
känner av en väl vårdad, växande planta ...
2014-01-01

    ej medlem längre
Känn ingen skuld, älskade människa.
2013-05-22

  cilax VIP
den är bra. Du kan ta bort förtexten
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg