Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Assimilering,3

Du sitter i en bur
Den har växt in i dig
Har blivit till ditt inre

Du bygger muskler efter det skelett
Som stängerna har bildat

Du ställer upp
Allt
För denna cell

Ibland vill du se vacker ut

Fast


Vad passar till en bur

Om inte flera lås




Fri vers av Ira Y
Läst 134 gånger
Publicerad 2013-05-18 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y