Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två på tå

En grund att stå på
En liten prick i oceanen

En minimal platå
Som visar upp en avgrund
Mellan dig och mig
Emellan det du har
Och det du aldrig kommer nå

En liten önskan som smet ut
En liten sak du har förnekat förut

Men jag blir lycklig av det jag ser
Fast djupet mörknat




Fri vers av Ira Y
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y