Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets barn

Massiven reser sig och
tar det märkliga med
på en resa bland olikheterna,

synen av tragedier som möter livslycka
rotar sig i oförståndets parad
och formar tusen nya frågor som
ständigt begraver sig själva,

vi är ljusets barn
i en värld av mörker
som ser kriget som den
enda lösningen på freden,

alla fåror av rädsla som möter
det yttersta och slungar oss från
gravitationens centrum
där det menlösa möter meningen,

vi är ljusets barn
som tänder hoppet när du sover
och visar att orken är
förnybar energi

det är inte fruktan för andra som styr oss,
det är rädslan att inte överleva.




Prosa av Max Poisé
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 09:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Amen
2016-04-17

  Rebella
shit va bra skrivet...like a lot
2013-05-20

    ej medlem längre
Suveränt skrivet!
2013-05-20

  Stefan Albrektsson
Stort. Många tänkvärdheter och kontrasteringar kräver en långsam läsning! Applåd!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé