Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Assimilering

Du sitter i en bur
Den har växt in i dig
Och blivit till ditt inre

Du bygger muskler kring det
Skellett som stängerna har bildat

Hit, men inte längre
Du kommer inte ut
Och inte bakåt heller

Men det får vara så

Du kan gå




Fri vers av Ira Y
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fem fina rader har blivit tio som går att läsa på många sätt. spännande text.
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y