Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem angående det faktum att vi går mot en framtid med en helt ny app-arition.


Appar för alla och envar.

Applikationer, finns i många variationer. Om apor använde applikationer, skulle det måhända bli aplikationer, med aplika toner.

Men nu är det så, att det är människans hjärta som klappar, för det som i dagligt tal kallas appar.

För snart sagt allt finns en app; för dig som fiskar, en praktisk nappapp, liksom bebisen, kan också få en nappapp, och därtill, en mamm- och pappapp, och om bebisen är skild från pappa, en klappapappaapp.

Du som är lat, och kanske inte så rapp, kan finna dig en slappapp, och till jul finns förstås en klappapp.

Vinfabrikanten är förtjänt av en tappapp. Du som är slarvig, och alltid tappar; även du behöver en tappapp.

Trappstädaren kan få en trappapp, och du som tar dagen som den kommer, har nytta av en hippsomhappapp, medan ölgubben hellre skulle föredra en sjappapp.

Ja, applikationer finns av mångahanda slag; men tänk, om det hampar sig så, att det en dag glappar, bland alla dina appar?

Då står du där med appglapp, helt appslapp, och önskar dig en antiglappapp, eller kanske en lagairödasterappapp.

Dina tankar kanske går till en app, som gjorde att du slapp, varenda liten glappapp.

Du kanske rentav blir trött på alla appar, som blippar och flippar och flappar.

Om du då ändå vill skryta med en app, är mitt förslag en attrappapp.

Den bästa appen av dem alla, är dock schappappen. Därför tar jag nu min schappapp, och schappar, bort från alla appar!





Fri vers av Bo Flodin
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin