Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen tilltar

Nu blåser det ordentligt
hör stormen växa stark
problemen bara ökar
på Sveriges långa mark

Jag blickar upp mot ljuset
och ber för detta land
att Gud ska sända änglar
och skydda med sin hand






mare


















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-22 01:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med i förbön.
2013-05-22

  Rozsi.kovacs

ja Mare vem kan blunda när kärleken har kallnat på jorden..
2013-05-22

    ej medlem längre
Det behövs verkligen i detta elände.
2013-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Det kommer att behövas.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP