Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Juan



Jag ser 100 tals kvinnor som
dig betraktar" Jag sneglar på
dig i smyg" Ett snyggt fodral
o jag kan undra är det bara
ditt skal"

Dina boots de blänker"
guldet glimmar kring din
hals...

Med solbränd hud" står
du där o tittar ut" Ett
hav av kvinnor som dig
beundrar"

jag kan undra kan jag
i mängden sticka ut...
Kanske ser du mig då
till slut...

krogens atmosfär börjar
kännas si så där...

vad händer när krog masken
trillar av" vad finns det då kvar

madammerna runt dig börjar
klinga av" jag ser min chans
o smyger fram"

Don Juan tänk att även jag
skulle bli ett av dina fan...

dina ögon blå mot mig glittrar
när du ömt o varmt mot mig
tittar... Vi lämnar nu krogen
hand i hand" efter att vi nu
varandra fann... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-22 18:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina rim
fint integrerade i
fin text.
2013-05-24

  Ninananonia VIP
Mycket fint...
2013-05-23

    ej medlem längre
bravo Rozsi - jättebra..
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs