Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mesiga Sverige

Våldet bara ökar
bränderna blir fler
poliserna dom borde
göra mycket mer!

Sverige är för mesigt
man ska alltid förstå..
alla dom som söndrar
för dem man går på tå..

Det måste bli tuffare
det måste hända nått!
för samhällsproblemen
blir bara mera rått!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stoppa asocialdaltet!
Batonger är inga dekorationer!
2013-05-23

  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2013-05-23

  Flicis VIP
Håller med text författaren.
2013-05-23

    ej medlem längre
Det är regeringen som ställt till eländet med alla dessa neddragningar.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP