Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägring

varma strålar omfamnar lusten
en fägring som krystat andas
inom skriker den ljusa rösten
där samvetet ständigt klandras

ett barns skrik som livligt dämpar
är den tröst som vaknar
till ett liv där vi ständigt kämpar
där värderas det vi saknar

se hur solen väcker sömnens skatt
upptäck hoppets enda stjärna
där byts varenda evigaste natt
och hjärtats kamp med vår hjärna

from är den fägring som skänker
energi åt de enda tröstrika
då regnet faller och vi tänker
att i grunden är vi alla lika




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-23 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag bugar mig för styrkan och det sköna i dina ord.
2013-05-23

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé