Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack o hej

När den ljuva morgondagen gryr

ligger fanskapet och spyr

han trodde så hårt på det goda

men gick över till whisky och soda

Han försökte börja ett nytt liv

såg inga andra alternativ

men kunde inte ens förändra sitt gamla

utan började treva och famla

Från början låg vägen utstakad och dikterad

men det är så lätt att bli distraherad

det är så många beslut att besluta

så många ögonblick som är absoluta.

Hans gravfundament är redan gjutet

han vet att han närmar sig slutet

orden han lämnar står skrivna i sten

jag föddes och dog i månens sken

Jag såg aldrig solen i mitt sinne

har inte ett enda lyckligt minne

men jag har bara mig själv att skylla

när jag ligger under två meter mylla

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 20:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns bra att sjungrappa den här som exempelvis petter skulle ha gjort.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver