Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikerna bär ansvar!


Världen tittar på!

Världen tittar nu på
dom ser vad som händer
för det är inte vanligt
med så många bränder!

Stenarna dom flyger
nu är helvetet igång!
undrar när vi alla
sjunger fredens sång..

Många länder varnar
nu folk att åka hit!
det är inte konstigt
Sverige faller bit för bit..

Ilskan kokar i massor
över hela vårt land!!
men vi ska inte böjas
utan stärka våra band!






mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2013-05-26

  Ewelina Mann
Starkt som berör
2013-05-25

    ej medlem längre
Det kanske inte skadar att regeringen får lite att bita i.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP