Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill in i mitt smycke skrin



Du fyller kruset" Det blod-
röda vinet smeker min
torra strupe...

Du kysser min rubin röda
mun" o leker med din
tunga runt...

Tyget på min kropp har
nu fallit bort....

Min nakna kropp du nu
bestiger" med hopp om
att få komma inuti mig..

En våg av känslor skummar
fram" i sommar nattens
heta glans...

Jag smälter likt en vax kaka
i din hand" du om någon kan
få mig varm...

Pärle porten står nu på glänt
Men undrar mjukt vad som
hänt" smycke skrinet är ju
stängt... Rozsi







Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-25 10:57



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra! Intelligent och roligt!
2013-07-07

  Lena Själsöga Keijser
detta är
sidenord
2013-06-06

    ej medlem längre
en skön text..
2013-05-26

    ej medlem längre
Vacker sensualism.
2013-05-25

  Ninananonia VIP
Känslosamt vackert...
2013-05-25

    ej medlem längre
Fina metaforer i en eldig text.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs