Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är förgäves

Tidigt en morgon
Blicken sveper längs repor
I marken rosa blomblad




Fri vers av Ira Y
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
koncentrerad bild. vacker men med "tuggmotstånd" som det vackra behöver.
2013-05-27

  Eva Helene VIP
Fint! När jag läser titeln tänker jag på några rader av Pär Lagerkvist, "intet är förgäves, allt är du, o liv".
2013-05-27

  catharina.jerbo VIP
åh, så bra! de finns de där rosa blombladen. alltid. även när man blundar...
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y