Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack älskade dotter du är det finaste jag vet..


Happy Mothers Day

Mamma!

Tack för att du är
Världens bästa
Mamma. Du är
den vackraste
människan jag vet
Min lilla poet ;)
Jag älskar dig
med hela mitt hjärta.
I Love You!!!

Love Melissa




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 13:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Liknar hon dig?
I så fall är du vacker.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP