Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blick fastnar

Se inte på mig så där
som om du inte har nåt val
när vi båda vet vad du valde
för din blick fastnar på mig och mitt hjärta dunkar tungt
fast jag har mitt uttryckslösa ansikte

vad annat kan jag göra
du sa fint nej och jag fick panik
för jag vill ha dig och du kände nåt med
men nu är det bara tystnad och spänning mellan oss
och det gör ont

ändå söker våra ögon efter varann
men när vi väl får ögonkontakt tittar nån av oss bort
jag vet inte vilket spel vi spelar
men jag är för trött för lekar
så låt mig bara vara (om du verkligen menade nej)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-26 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca