Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa

Jag påbörjar snart en resa
till längtans förlovade land

Det finns något bättre som lockar
något som pockar och drar
Det finns något ljust och varmt
något bättre än det här

Jag påbörjar snart en resa
till längtans förlovade land
Ta hand om alla jag älskar
och håll hårt i deras hand

För jag kommer aldrig tillbaka
var så säker på det!




Fri vers av Ikna
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-03-01 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan man sova där?
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna