Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade år

Minnena kommer som vindpuster emot mig
Jag hinner inte värja mig
Plötsligt är jag mitt i det igen, fast jag inte vill
De ger en bestående obehagskänsla sedan de dragit förbi
Hela min kropp saknar dig, hela min själ och alla mina tankar
Trodde det skulle bli bättre med åren men jag hade fel
Det känns bara värre och värre för alla förlorade år!




Fri vers av Ikna
Läst 565 gånger
Publicerad 2007-04-10 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan inte fly från sina minnen,
det sägs att tiden läker alla sår
jag hoppaS det är sant

men i själen finns där alltid kvar et litet \"R\"

din text väcker tankar hos mg
som porlande vatten
rinner orden genom mitt huvud
jag vill linda din själ i blommor
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna