Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta ögon, trött själ

Trötta ögon utan liv stirrar på mig
Jag ler men möts bara av en konstig min
Jag kisar istället men det blir bara värre
Suckande släcker jag lyset och går och lägger mig




Fri vers av Ikna
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant så sant
gillar flytet i den
2010-12-06

    ej medlem längre
jag känner igen mig.
hoppas att det inte var dina känslor
i så fall hoppas jag att det inte jämt är så.
vissa dar är helt omöjliga
men livett rullar på i alla fall
skänker dig värme och glädje
det är du värd
2007-03-15

  Eline.P
Din text andas uppgivenhet, men efter sömn och vila vänder det.......ibland........om man har tur. Jag önskar dig en bra dag trots allt.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna