Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstör inget nu när jag har kommit så här långt

Skör som ett kristallglas

minsta törn och allt rasar igen





Fri vers av Ikna
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-04-10 09:50



Bookmark and Share


  småbusig
om det finns spänningar i glaset så behövs inte mycket för att det ska spricka... vackert skrivet om hur ömtåligt något kan vara...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna